Telefon: +36 30 461 9013
E-mail: fitness@myfit.hu
Cím: 2600 Vác, Budapesti főút 76.

Bognár Balázs

„Életünkben leginkább arra van szükségünk, hogy legyen valaki, aki rábír, hogy megtegyük, amire képesek vagyunk."​

 

 

Bognár Balázs
személyi edző

Sziasztok! Bognár Balázs vagyok a My Fitness személyi edzője. 

Íme egy kis bemutatkozás rólam:

Jelenleg a rendőrség kötelékében dolgozom, ahol speciális feladatokat látok el, tehát a munkám megköveteli a folyamatos fegyelmet, kondíciót és kitartást. 

Ezeket a tulajdonságokat felhasználtam a sport területén és úgy gondolom, hogy a Weider professional-nál megszerzett tudást át tudom adni neked és hozzásegítelek a sikereid eléréséhez. 

Az edzőtermi edzést már fiatal koromban, 14 évesen elkezdtem, emellett folyamatosan más sportokat is kipróbáltam, mint kajak-kenu úszás és különböző küzdősportok, bár szívem mindig az edzőtermi edzések felé húzott.

Odafigyelek a helyes táplálkozásra, és folyamatosan bővítem ismereteimet mind szakmai, mind elméleti téren. Részt vettem a méltán elismert Weider Professional Fitness Specialista képzésen, valamint a tudásom bővítése érdekében elvégeztem egy Életmód és Táplálkozás Tanácsadói képzést.

A megszerzett tudással és az évek során összegyűjtött tapasztalatokkal, szakszerű útmutatásokkal, személyre szabott edzéstervvel, hasznos tanácsokkal, étrenddel és erős motivációval tudnám segíteni a fejlődésed, keress bátran, fordulj hozzám bizalommal!

   

„Életünkben leginkább arra van szükségünk, hogy legyen valaki, aki rábír, hogy megtegyük, amire képesek vagyunk."​

Telefon: +36 30 422 0522

Design: PIXKRAX graphix Adatvédelem
Kivitelezés: Nagy Bálint Házirend