Telefon: +36 30 461 9013
E-mail: fitness@myfit.hu
Cím: 2600 Vác, Budapesti főút 76.

Takács Adrienn

Sziasztok!
Takács Adrienn vagyok a My Fitness személyi edzője.Sziasztok! 

Takács Adrienn

Takács Adrienn vagyok a My Fitness személyi edzője. 

Testépítés-fitness edzőként és személyi edzőként szereztem képesítéseim, mindkettőt kitűnő eredménnyel sikerült zárnom. Biztos vagyok benne, hogy ezáltal a lehető legjobb módon tudok segíteni, hogy elérd a célodat, legyen az: alakformálás, fogyás, izomtömeg-növelés, állóképesség fejlesztés, egészségmegőrzés.

Gyermekkorom óta folyamatosan sportolok. Sok sportágat kipróbáltam: jazz balett, kosárlabda, kempo, modern tánc.

Az edzőterem hangulata és életérzése rögtön magához láncolt, mégpedig azért, mert hihetetlen módon fel tudja szabadítani az embert egy jó edzés. Szeretném ezt a felemelő érzést neked is átadni, hogy harmonikusabb életritmust tudjunk kialakítani közös erővel. A megfelelő fittség a mindennapjainkat is könnyedebbé teszi: rugalmasabban tudjuk kezelni problémáinkat, jobb közérzetet biztosít, elősegítve ezzel a kiegyensúlyozottabb életet.

Ha úgy gondolod, hogy maximális figyelem mellett szeretnél edzeni, biztonságosan és szabályosan szeretnéd végrehajtani a gyakorlatokat - csökkentve ezzel az ízületi károsodást- és a motiváció is elkél, akkor várlak téged szeretettel a My Fitness teremben, ahol a súlyzós gyakorlatok mellett igény szerint más edzéstípusokkal is bővíthetjük a foglalkozást: TRX, cross edzés, power-walking, funkcionális tréning.

Célom: speciálisan az egyénre szabott, az egyén céljainak megfelelő, életstílusát figyelembevevő, változatos, jó légkörű, eredményes edzések tartása.

Szakmai segítséget tudok nyújtani nem csak edzés, de táplálkozás terén is, hiszen a megfelelő étkezés kiemelkedően fontos szerepet tölt be célod elérésében!

A My Fitness edzőterem a legjobb feltételeket nyújtja személyi edzéshez, mivel új gépparkja mellett rendkívül sokféle edzéssegítő eszközt is biztosít. Fontosnak tartom a változatos edzéseket, a szervezet alkalmazkodó képessége miatt monoton foglalkozásokkal megfelelő eredmény nem érhető el!

A bennem lévő motiváció segítségével könnyebben elérhetjük céljaidat!

Bármilyen edzéssel és táplálkozással kapcsolatos kérdéssel, kéréssel fordulj hozzám bizalommal!

Angol középfokú nyelvvizsgával rendelkezem, angol nyelven is vállalok edzéseket!

Elérhetőségem: 06303265266, adrifitnesz@gmail.com 

Design: PIXKRAX graphix Adatvédelem
Kivitelezés: Nagy Bálint Házirend